Blog, na kterém se dozvíte aktuality z činnosti redakce.

Redakce má nové posily

21. 5. 2014 0:00
Rubrika: novinky | Štítky: redakce , dobrovolníci , zapojse

Redakce signály.cz vám s radostí oznamuje, že přijala nové posily! Vítáme v našem týmu Lídu, Petra, Tondu a Daniela.


Lída bude oživovat zatím skomírající rubriku Kulturně svými tipy na zajímavé knížky. Jako knihovnice a zároveň autorka je opravdovým profíkem, což můžete posoudit i z jejího blogu. :) Řídí se totiž podle hesla „když má někdo hřivny, měl by je využívat“.

Petr nám bude dvakrát týdně přinášet zajímavá videa. Ačkoli si je můžete pustit i z homepage, nezapomeňte je také „rozkliknout“, přečíst si Petrův komentář a vyjádřit svůj názor. ;)

Nad Tondovými inspirativními články se můžete pravidelně zamýšlet díky jeho blogu. V redakci začal pracovat na aktuálním tématu sociální učení církve – v rubrice etická ekonomika stihl napsat hned tři výborné články.

Daniel nás bude obohacovat o články k aktuálním tématům a o rozhovory se zajímavými osobnostmi. Na jeho první počin se můžete těšit.

Všem nováčkům děkujeme a těšíme se na jejich články a videa. :)

Ačkoli se redakce rozrostla o nové šikovné dobrovolníky, stále máme prostor i pro další. Třeba zrovna pro tebe? :) Nemusíš umět psát oslnivé články, stačí zájem a touha pomoci dobrému projektu.

Takto vypadala redakce The New York Times v roce 1943. My už pracujeme online odkudkoliv. :) (foto: Marjory Collins, wikimedia commons)

Zobrazeno 1635×

Komentáře

Krasnazena

D2kujeme za přivítání.

Václav Vacek

Vítejte kolegyně a kolegové!! :) Rád vás někdy poznám i osobně...

terre-eau

Krása! Teším sa, že signály opäť ožívajú.... A rada by som sa poďakovala vopred všetkým dobrovoľníkom - práve to, že pracujete bezplatne deklaruje Vaše nasadenie, záujem, obetu a nezištnosť.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka