Blog, na kterém se dozvíte aktuality z činnosti redakce.

I v říjnu se máte na co těšit

4. 10. 2011 10:18
Rubrika: připravujeme

Celý říjen bude na signály.cz ve znamení Růžence. Této modlitbě je totiž věnované aktuální Téma měsíce.


TÉMA MĚSÍCE - MODLITBA RŮŽENCE

Nové téma měsíce bude tentokrát více duchovní. Je zaměřeno na meditativní modlitbu růžence. Něco málo o ní si můžete přečíst již teď v úvodníku k Tématu. Rozcestník Tématu měsíce naleznete pod adresou http://signaly.cz/tema/ruzenec2011. Skrze tento rozcestník můžete k Tématu snadno přidávat akce, blogové příspěvky, odkazy či videa. Zároveň na této stránce najdete všechno, co k tématu měsíce na signály.cz vyšlo.

Na adrese http://ruzenec2011.signaly.cz funguje redakční blog k Tématu měsíce. Najdete na něm, co k tématu měsíce připravují signály.cz. Dozvíte se zde také, jak se modlí růženec, něco k jednotlivým tajemství, či zajímavosti o růženci.

Tipy, jak se můžete do tvorby tématu zapojit, najdete tu. Zapojit se do něj můžete ale hlavně modlitbou – pojďte se s námi v říjnu modlit růženec! Jako doprovázení této naší snahy bude po dobu října vycházet i speciální růžencové Slovo na den.

 

STARÉ I BUDOUCÍ

Ač už je nový měsíc, na blogu zářijového tématu měsíce vychází stále ještě tématické články. Přečíst si můžete třeba, jak bylo ve zdravotnickém týmu, či rozhovor s vysloužilým animátorem a bývalým manažerem signály.cz Vojtěchem Trmačem.

I v listopadu na vás čeká další Téma měsíce – tentokráte bude znít 10 let signály.cz. Máte k němu nějaký nápad? Co byste se chtěli dozvědět, co vás zajímá? Napište nám to!

 

 

NA SIGNÁLY.CZ BĚŽÍ STARÉ RUBRIKY, PŘIBÝVAJÍ ALE I NOVÉ!

Jako žhavou novinku vám představujeme nový blog V akci!, který je činem našich redakčních stážistek. Na tomto blogu najdete reportáže, fotky, rozhovory i ankety z různých akcí. Už teď si můžete počíst o turnaji v piškvorkách, který se uskutečnil na Masarykově univerzitě,či  o akci I kráva má svou knihu.

Události Vám opět každý den přinesou články o tom, co se v kterém dni kdysi událo. 3. 10. připomněly narozeniny biskupa Františka Radkovského, 5. 10. si připomeneme vydání prvního oficiálního jádra operačního systému Linux, verze 0.02. Přečtete si i něco o oblíbeném Medvídku Pú, a to 14. 10. Dne 20.10. zase vyjde článek o knize Návrat Krále. 25. 10. skončila Válka Jom Kipur - i tuto událost budou Události reflektovat. A samozřejmě i mnohé další.

Každý týden vám i dále bude blog Křesťanských médií přinášet každou neděli aktuality z Radia Proglas a TV Noe, a každý čtvrtek z Katolického týdeníku. Co se uplynulý týden všechno stalo se vám bude snažit připomenout každé pondělí redakční blog Týden. Tato naše rubrika vás upozorní i na nejdůležitější křesťanské události! A krátké, ale důležité zprávy a zprávičky, se dozvíte skrze naše s.tručně!

I Slovo na den stále pokračuje. Každý den v něm najdete krátké citáty z Bible a na ně se navazující zamyšlení. V říjnu bude slovo na den trochu jiné – od pondělí do pátku bude navazovat na modlitbu růžence.

V říjnu nám opět ožije i stará známá rubrika Kulturně – těšit se můžete například na recenzi knihy Chatrč. Jednou týdně se vám také stále snažíme zprostředkovat E-neděli od Paulínek.

 

CO JE ZATÍM V PŘÍPRAVÁCH

Připravujeme pro vás další novu rubriku – Čteme YouCat. Společně tak budeme moci nejen číst YouCat, ale procvičíme si i svoji angličtinu. ;-)

 

Pokud chcete sledovat všechno pohromadě, klikněte jednoduše na http://signaly.cz/smagazin . Sledovat nás můžete také přes facebook.

 


Zobrazeno 1218×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka