Blog, na kterém se dozvíte aktuality z činnosti redakce.

Témata měsíců v příštím roce

23. 10. 2011 19:10
Rubrika: novinky

Každý měsíc by mělo být na signály.cz spuštěno aktuální Téma měsíce. Pojďte nám pomoci stvořit plán na rok 2012!


 

Téma měsíce

Téma měsíce by měla být aktivita jak redakce, tak i samotných uživatelů. Do tématu měsíce se může zapojit kdokoliv a obohatit tak ostatní uživatele signály.cz. Zapojit se lze samozřejmě blogovými příspěvky, fotkami, videi, ale i skrze různé soutěže, hitparády, akce, komentáře apod.

Příští rok

Je něco, co byste chtěli na signály.cz probírat? Něco, co vás zajímá? Něco, co vám chybí? Hledáte na něco odpověď? Chtěli byste slyšet zkušenosti dalších mladých? Pokud ano, napište nám a navrhněte některé Téma měsíce pro rok 2012!

Nebo si snad myslíte, že Téma měsíce je zbytečná aktivita? I v tom případě nám napište Vaši zpětnou vazbu. Co byste změnili, či udělali jinak.

Jak poslat tip na Téma měsíce na příští rok

Návrhy témat na příští rok, stejně tak i připomínky a náměty, můžete psát do komentářů pod tento článek, nebo posílat na mail [email protected], či vzkazem majkiii. Na všechny vaše tipy se těšíme a vítáme je!

Pro inspiraci můžeme připomenout některá témata, která na signály.cz již proběhla:

Zapojit se lze i víc

Pokud vás nějaká oblast opravdu zajímá a zároveň toužíte "přičichnout si" víc k redakční práci, můžete se stát šéfredaktorem určitého tématu měsíce. Zpracování tématu měsíce pak může být, s konzultací se šéfredaktorkou signály.cz, právě ve vašich rukou.

Zobrazeno 5377×

Komentáře

David Augustýnek

Dobra a zlo ( projevy a rozdíly) jak poznat dobro, jak se vyhnout zlu

HejTi

Smysl života, to je docela diskutované téma;o)

Zobrazit 20 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka