Blog, na kterém se dozvíte aktuality z činnosti redakce.

Poslední měsíc roku 2011 na signály.cz

30. 11. 2011 22:06
Rubrika: připravujeme

Prosinec se na signály.cz ponese v tématu evangelizace. Chcete vědět víc? Sledujte aktuální Téma měsíce.


TÉMA MĚSÍCE - EVANGELIZAČNÍ VÁNOCE

Vánoce jsou dobou, ve které si víc než kdy jindy přípomínáme příchod Krista a  jeho radostnou zvěst. A o tom, jak lze tuto radostnou zvěst předávat dál, bude i prosincové téma měsíce, které nese název Evangelizační Vánoce. Dozvíte se v něm několik tipů, jak druhým říct o Kristu, to, co to je kniha beze slov, či si v něm přečtete i o lidech, kteří se nebáli věřit a předávat víru v Krista dál v době komunismu.

Rozcestník Tématu měsíce naleznete pod adresou http://signaly.cz/tema/vanoce2011. Skrze tento rozcestník můžete k Tématu snadno přidávat i svoje blogové příspěvky, odkazy či videa. Zároveň na této stránce najdete všechno, co k tématu měsíce na signály.cz vyšlo.

Na adrese http://vanoce2011.signaly.cz funguje redakční blog k Tématu měsíce. V průběhu měsíce na něm budete nacházet to, co k Tématu měsíce připravily signály.cz - konkrétně naše dvě redakční stážistky. 

Do tématu měsíce se v prosinci můžete zapojit i svou modlitbou - pojďme se modlit za všechny, kteří se snaží druhým říct o Kristu a pojďme se modlit společně! Přidejte se do společenství http://www.signaly.cz/vanoce2011modlitby, buďte druhým oporou a dejte tak o své podpoře druhých vědět.

 

NEJENOM VÁNOCE, ALE I DOBA ADVENTNÍ

Právě prožíváme dobu adventní, dobu očekávání příchodu Pána. Na signály.cz najdete plno akcí, které jsou na tuto dobu zaměřeny - duchovní obnovy, setkání, koncerty... Všechny adventní akce, které mají štítek advent2011, najdete na stránce http://signaly.cz/stitky/advent2011. Na tuto stránku můžete přidávat i vy své adventní zamyšlení či zajímavé odkazy - stačí k čemukoliv přidat štítek advent2011 (#advent2011).

Prožít dobu adventní vám může pomoci i speciální adventní slovo na den, které v těchto dnech na signály.cz vychází. O tomto Slově na den si můžete více přečíst více na blogu Redakce, nebo se přímo začíst na blogu Slova na den.

 

CO PŘINESE LEDEN?

I v lednu na vás čeká další Téma měsíce – tentokráte jeho název bude znít Čteme YouCat. Máte k němu nějaký nápad? Co byste se chtěli dozvědět, co vás zajímá? Napište nám to!

 

CO DALŠÍHO VÁS V PROSINCI ČEKÁ NA SIGNÁLY.CZ?

I v prosinci poběží naše staré známé redakční blogy. Blog V akci! se bude věnovat ještě chvíli reportážím z Voxu. V současné době na něm najdete článek o kapele Nové měchy či o kapele Eliata.

Události Vám opět každý den přinesou články o tom, co se v kterém dni kdysi událo. Dočtete se v nich například 4. prosince o svaté Barboře, 26. prosince o svatém Štěpánovi či 28. prosince o svátku sv. Mláďátek, mučedníků. Události se ale také ohlédnou například za životem Carly Bruni, manželky francouzského prezidenta, a to v den jejích narozenin 23. prosince, či za dílem Jane Austen, autorky románu Pýcha předsudek, která se narodila 16. prosince. 

Každý týden vám i dále bude blog Křesťanských médií přinášet každou neděli  tipy na pořady Radia Proglas a TV Noe, a každý čtvrtek na články z Katolického týdeníku. Co se uplynulý týden všechno stalo se vám bude snažit připomenout každé pondělí či úterý redakční blog Týden. A krátké, ale důležité zprávy a zprávičky, se dozvíte skrze naše s.tručně! Jednou týdně se vám také stále snažíme zprostředkovat E-neděli od Paulínek.

 

Zobrazeno 939×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka